top of page

Sessions

 

Hos Mentor4you tilbyder jeg følgende ydelser; Tankefelt terapi, Emotional Freedom Technique (EFT), coaching og øreakupunktur. Det vigtigste for mig er, at hjælpe klienter til at åbne op erkende deres problemer, samt give dem redskaber til selv at skabe de nødvendige ændringer i deres liv.

TFT/EFT

 

Tankefelt Terapi og Emotional Freedom Technique er målrettede redskaber, som anvendes i alle situationer, hvor der er en ubalance psykisk som fysisk. Særligt effektiv og hurtigvirkende er TFT i situationer, hvor personen kommer i følelsesmæssig affekt, f.eks. flyskræk, panikangst, stress og akutopståede situationer.

 

Tankefelt Terapi virker ved, at man banker på en række specifikke akupunktur-punkter samtidig med, at klinten fokuserer på det problem, der stresser vedkommende allermest. 

 

Succesraten ligger på 9 ud af 10 af alle behandlinger,

og der er ingen bivirkninger ved metoden.

Øreakupunktur

 

Øreakupunktur er en særdeles effektiv behandling og supplement til at få kroppen i balance både psykisk og fysisk. Har du problemer med sove, fuld af bekymringer og stresset vil akupunktur virke afbalancerende og bevirke, at du kan slappe af og få ro i sindet til, bl.a. at sove godt om natten.

 

Øreakupunktur anvendes også mod afhængighed af stoffer, hvor misbrugere oplever, at akupunktur lindrer abstinenssymptomer, mindsker trang og afhængighed. 

 

Udover det psykiske virker det også på fysiske smerter, hovedpine og migræne.

Jeg kombinerer ofte mit coaching forløb med akupunktur, da denne kombination giver de bedste resultater for klienterne.

Workshops

 

Magic 4 Women

Magic 4 Women er et anderledes kursusforløb over 4 tirsdage, hvor du vil få afdækket muligheder for at flytte dig i den retning du ønsker i dit liv; hvor er du lige her og nu i din karriere? Hvor du ønsker at komme hen? Kurset er for dig, der virkelig ønsker forandring i dit liv.

 

Strees Free Living

Stress Free Living er en unik mulighed for at få kendskab til og arbejde med de særlige og effektive redskaber mod stress, både for studerende og undervisere. Efter workshoppen vil du være istand til at benytte disse redskaber både på dig selv og på andre.

bottom of page