top of page

"Vores datter på 8 havde gennem et stykke tid opbygget en angst for at flyve. Og i takt med at ferien, hvor vi skulle flyve, nærmede sig, blev angsten mere og mere udtalt. Det var oplagt at kontakte Ingebrit som jo både kender til at flyve og har en hel værkstøjskasse af gode redskaber, og Ella, Ellas yndlingsbamse og jeg mødte op til en session Tanke Felt Terapi.

1 session + træning af metoden hjemme hver aften indtil afrejsen, og angsten var nærmest væk. Flyveturen forløb uden problemer, og Ella benytter sig stadig af metoden, når hun oplever en smule uro.

Ingebrit var utrolig pædagogisk og meget overbevisende i sit arbejde med Ella, og Ella følte sig virkelig tryg og i gode hænder. Skulle vi få lignende udfordringer, tøver vi ikke med at kontakte Ingebrit."

- Henriette

"For ca. 20 år siden blev jeg kørt ned dvs. jeg slog hovedet gennem forruden og fløj over tre vejbaner. På godt og ondt var der kun skader på og i hovedet. Effekten af denne meget kraftige hjernerystelse var stærk lysfølsomhed, migræne, manglende evne til at tænke og træthed. Lægerne trøstede mig med at det nok tog ca. 5 år at komme over og at nogle skader var varige.

 

Således trøstet forsøgte jeg mig med diverse alternative behandlinger (kinesologi og homøopati) som rent faktisk virkede så godt at jeg kunne fungere rimeligt normalt efter ca. 18 måneder. Dog var det ikke bedre end at jeg til stadighed var plaget af perioder med hovedpine. Jeg har siden da forsøgt andre former for behandling såsom zoneterapi, massage, akupunktur etc. Alle har virket lindrende men ikke løst problemet.

 

Jeg henvendte mig til Ingebrit på anbefaling og opridsede ovennævnte historie. Behandlingen inkluderede øvelser, egen behandling samt udrensning, vitaminkur og fjernelse af sukker fra min kost, hvilket jeg udførte til punkt og prikke. Efter tre behandlinger og vedvarende disciplin, kan jeg efter 6 måneder konstatere at min migræne er forsvundet samt at jeg har fået hævet energiniveauet. Det er en lettelse at gå fra at bruge 1-2 dage om ugen på hovedpine til at have den tilfældige kortvarige hovedpine en enkelt gang hver anden måned."

 

- Lektor Blomme

"Efter min brystkræftoperation fik jeg antihomontabletter med bivirkninger i form af hedeture. Akupunktur ved Ingebrit har nu fjernet mine hedeture helt"

 

- Nathja Laila Krüger

"Kære Ingebrit. 1000 tak for hjælpen. Angst har altid været en del af mit liv og særligt i de sidste 5 år har det fyldt meget – alt for meget!Jeg har efterhånden prøvet alt; psykolog, hypnose, mindfulness osv. Det hjælper altid i et stykke tid men intet har for alvor gjort en langvarig forskel.

Efter at have arbejdet med TFT sammen med dig i en periode føler jeg en helt anden ro. Visse dele af angsten har jeg lagt helt på hylden og det der er tilbage kan jeg håndtere langt bedre og mere roligt end jeg kunne før. Jeg sætter stor pris på den forskel du har gjort i mit liv."

 

Ellen

"Jeg startede hos Ingebrit pga. voldsom flyskræk. Igennem forløbet fik jeg også bearbejdet nogle dybe familie issues, som jeg har båret rundt på i mange år. Jeg føler mig lettere, mere fri og jeg har fået et mere afklaret forhold til min familie. Alt dette udover at jeg er kureret for min flyskræk. Igennem øvelser og et bedre kendskab til hvorfor angsten startede, har jeg nu ingen problemer med at flyve. Jeg faldt sågar i søvn på min sidste flyvetur. Jeg kan anbefale Ingebrit til alle, der på en eller anden måde har brug for at komme videre med deres liv."

- Ida

"Jeg har en oplevelse, jeg gerne vil dele med jer. På flyturen hjem fra Tenerife med kæreste oplevede jeg noget, som for mig var helt specielt. Jeg har kæmpet med angst i snart seks år - alle dem der kender til angst eller har en pårørende, der gør, ved, at det i nogle perioder er sværere at leve med den end andre. Angsten er din fjende, men samtidig din bedste ven - når den er din fjende, er alting farligt og svært at forholde sig til, når den er din ven, er livet nemmere. Når jeg er angst, er jeg bange for alle omkring mig.

Jeg var panisk og ville for alt i verden ikke ombord. Ikke fordi jeg har flyskræk, men fordi jeg er bange for alle de mennesker, der er i flyet. Meget få mennesker kan nå ind til mig og bange for alle Et blik, en berøring eller selv et smil, kan få mig helt ud af den - men så satte denne søde stewardesse sig på knæ foran mig og tog min hånd. I en hver anden angst relateret situation, var jeg løbet eller panikket fuldstændig, men denne dame kunne tale til fornuften i mit hoved. Hun talte uden om angsten og nåede helt ind til mig. Ingebrit viste mig og min kæreste nogle teknikker til håndtering af dette panikanfald. Efter blot en halv time var jeg helt rolig og nød resten af flyturen og bekymrede mig hverken om menneskerne på flyet eller min angst. Det er, hvad jeg vil kalde et MIRAKEL. TAK til Ingebrit for du er speciel og alle andre, der kæmper mod angsten, men også pårørende fortjener at kende til denne succesoplevelse og denne dame. Der er håb og lys forenden af tunnelen, husk det! Intet er umuligt."

- Cecilie

bottom of page